Legge til klienter i en gruppe
Åpne gruppen
Klikk på Legg til klient
Velg klienter
Lagre endringene
Hvis gruppen har eksisterende, fremtidige avtaler og du legger til et nytt medlem, vil systemet spørre om du også ønsker å legge til dette medlemmet i de eksisterende avtalene.
Administrere medlemmer i gruppen
Endre medlemsstatus: Klikk på de tre prikkene (handlingsmenyen) til høyre under Handling-kolonnen for å merke et medlem som enten aktivt eller inaktivt.
lette et medlem: Velg slett via tre-prikkers menyen for å fjerne klienten fra gruppen.
Merk: Dette fjerner kun klienten fra den spesifikke gruppen – det sletter ikke klienten fra systemet eller din generelle pasientliste.
Filtrere og søke: Du kan filtrere medlemslisten etter medlemsstatus (Aktiv / Inaktiv), samt søke etter spesifikke medlemmer innenfor det gjeldende filteret.
Endre gruppenavn: Knappen Rediger oppe til høyre på gruppesiden lar deg endre gruppenavnet.
Gruppejournal
Hver gruppe har sin egen Journaler-fane som er helt separat fra de individuelle medlemmenes personlige journaler.
I gruppejournalen har du tilgang til alle de vanlige journalfunksjonene, inkludert:
Å skrive og lagre notater med tittel
Å merke notater som private
Å laste opp filer og vedlegg til gruppen
