Denne funksjonen kan kun aktiveres av en bruker med administrator-tilgang.
Slik gjør du det
Gå til Innstillinger i menyen.
Velg Brukeradministrasjon.
Klikk på brukeren som skal ha eget regnskap.
Huk av / aktiver Eget regnskap nederst i vinduet som dukker opp.
